sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Stuck

Unohin kertoo, et Veguetas oltiin siis lopulta Carlosin, Lulun ja niitten uuen slovakialaisen kämppiksen, Saaran ja Riitun, MArenin ja Teresan, Yaniran (aina välil) ja vähän aikaa Robertin kaa. Carlos ja Lulu (tai vain Carlos, Lulu oli jonki verran huppelis jo) tapas jonku kanarialaisen parin ja kadulla tavattiin tandem-kielivaihtotyyppejä. Kanarialainen pari kuttu meijät mojitoille, joten mentiin tosi outoon pubiin, joka leikki olevansa yökerho ja sitä piti pari melko vanhaa ja toinen oli hampaaton, miestä. mojitoissa kesti ikuisuus, mut ne oli kyl ehkä parhaimmat ikinä, maistoin. Otin ite kyl Piña Coladan ja se oli myös TOSI hyvää, makeeta ja siihen tuli kermavaahtoo päälle. :D Mojitoihin meni sokerii, limen palasii ja hierbo buenoo murskattuna yhteen, toista sokerii kai, rommia, limemehuu, tosi paljo murskattuu jäätä, jotain ruskeeta nestettä pari tippaa.  Kaikki tää sekotettuna. Mun Colada oli ravistettuu, mut en ehtiny nähä mitä siihen meni. Kookosta, ananasta ja rommiihan siinä on. Tääl on muuten rommia ja yleensä vain rommia tarjolla, Arehucasin takii.

Mutta sitten tästä päivästä. Aamulla menin yksin Marenin nukkuessa viemään auton avaimia ennen deadlinea vuookraamoon, oli onneks auki. Mut ennen ku pääsin sinne, onnistuin saamaan meijän hissin jumiin ja itteni sen sisään. Kiva tunne. Painoin saman kerroksen nappulaa ku mis olin, joten hissi tais mennä ymmälleen ja jumiutu. Hissis on joku nappula, jossa automaatti sanoo jotain espanjaks ja sit myöhemmin uudestaan, et mikä syy tälle yhteydenotolle, mut en osaa sanoo, et oon juis hissis espanjaks :P Onneks siä on myös sireeninappula, jota painoin pari kertaa ja sit tajusin, et mul on onneks kännykkä ja soitin Marenille, joka olis sit jo tulos kattomaa, et mitä voi tehä, mut sitten pieni vanha nainen tuli pelastamaan mua ylläkerrasta, koska kuuli sireenin. Onneks tiesi, mikä se sireeni oli. Se paino kakkoskerroksen nappia ja ovi onneks avautu! Sano jotai espanjaks, en ymmärtäny, mut ymmärsin sit lopuks, et kannattaa kävellä, nää hissit on aina jumis (minkä oon huomannu iteki, mut en oo ottanu sitä tarpeeks tosissaan) ja tosiaan aioin kävellä. :P

Sit päätin muitten nukkuessa, et lähen San Mateon sunnuntaimarkkinoille, ku Carlos oli koiranäyttelyssä (Iineksen koira oli siä näytil). Lähtö kesti, pääsin San Telmoon asti jopa 10 min ennen ku bussi piti tulla. Odotin muitten kaa ja sit 25 min myöhäs, viis minuuttii ennen ku seuraavan pitäis tulla, bussi vihdoin tuli. Sit bussis paljastu, et tää bussi oli oikeesti sitä edellinen bussi, eli se oli melkei tunnin myöhäs. Ku sit vihdoin päästiin San Mateoon, matka oli kestäny yli puoltoista tuntii, ku vuorilla oli sunnuntairuuhkaa... Kaikki haluu San Mateon (maalais)markkinoille! Ja sit ku pääsin sinne, olin jäätyä, ku vuorilla sato ja siä oli varmaa jotain 15 astetta. mä lähin 20 jotain asteisesta Las Palmasista melko vähis vaatteis... Ja odotin samanlaista ku Teroris, mut isompaa. Markkinat tuntu oikeestaan pienemmiltä, kaupunki ei ollu yhtä nätti, juustot oli kaikki yhes hallis, sai kyl maistaa kaikkia, mut ei ollu mitenkää henkilökohtasta, niinku Teroris, siä sai mmasitaa pienistä kojuista sieltä sun täältä ja samasta sai chorizoa ja kaiken maaliaman juttuja sekä maailman parasta sämpylää chorizon ja juuston kera! Niitä ei ollu ollenkaa!! :( oli kyl kans viinimaistiaisia, mut olin niin myöhäs, etten kehannu vikana mennä maistelemaan kaikkia, varsinkaa, ku en meinannu ostaa niitä. Juustoja maistelin ja ostin lopulta yhtä, oli parasta mitä maistoin, mut ei ollu kanarian parasta läheskään. Muut tavarat markkinoil oli aika turhia. Lopuks oli lavatanssimeininkiä, ostin bocadillon jostain pikaruokalasta ja lähin takasin päin. Se matka kesti sit vain puol tuntii, koska heti kolmen jälkeen ruuhka hellitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti