tiistai 11. joulukuuta 2012

Viimisii viiää

Viime viikolla yritin ottaa iisisti, mut äiti ja iskä tuli käymää. ;D Otin silti iisisti, ku neki otti. Oltii rannal, käveltii vähä santa catalinas ja veguetas, vuokrattiin auto lauantaina ja köytii vuoril ja eteläs (mentii saaren poikki ylhäältä alas). Upeita maisemii taas ja nyt oon kyl käyny melko hyvin koko saaren läpi.

ennen ku ne tuli, kävin lääkäris ja ne otti mun kipsin pois, sano ettei ois koskaa tarvinnukaa. Mä oon iha tyytyväinen et se oli, ku kövelin niin paljo. oli vähä vinos, mut laitoin siteen teipattujen varpaitten ympärille, nyt näyttäis vähä suoremmilta. Mut kipsin alta paljastu kaks hyvin mustaa varvasta. :P En tiennykää, et kaks muutaki oli niin pahasti saanu iskun. Joten nekin siis sattuu. Mut on helpompi kävellä eikä kipsi paina enää sääreen eikä kastu jne. Äiti ja iskä toi tänne taas lämpimät ilmat, siks päästiinki rannalle. Niitten hotelli oli hyvä ja rannan vieres. ;) Mä söin hyvin viis päivää eikä tarvinnu maksaa. :D

Ne lähti maanantaina... :( Mut onneks oli saksalainen ilta by Maren ja Rike, joka oli Carlosin luona, joten en ollu yksinäinen. Sinne oli kututtu kaikki: RObert, Raffaele, Carlo, Eva ja sen kaverit, KArolina ja sen puolalaiset, Carlosn kämppikset, Carlos ja Lulu tietty ja mä. Ruokana oli perunasalaattii (jossa oli omenaa, majoneesii, kurkkuja jne), muussia, jauhelihakroketteja (frikadel eiks je), punajuurisalaattii, punakaalisalaattii, erilaisii makkaroita, hapankaalii tietty (omenan kaa) ja tietty paljon juomaa. Noh, siis melko skandinaavista hyvinkin, mutta juuri ne ruoat, joista en tykkää. :P Mutta oli hauskaa, juttelin suurimmaks osaks Carlon ja Raffaelen kaa ja sit illemmal pelattiin Jungle-peliä.

Eva on saanu työpaikan Barcelonasta siitä saksalaisesta firmasta! :D Se on siis sekä kääntäjö että hammasteknikko tai jotai ja firma myy hammasjuttuja ja tarvii espanjan ja saksan osaajan! Ihan loistava homma siis sille. Mut nyt se on iha hermona, ku työ alkaa siis 7.1 jo ja sitä ennen pitäis saada kaikki käytännön järjestelyt kondikseen. Onneks sil on kaveri barcelonas. Nyt sit meiltä karhutaan jotain sähkölaskuu, jota ei muka olla maksettu. Ollaa oikeesti maksettu kaikki. Ja sit sille tuli joku sakko Italiasta, ku se vuokras auton siä kaverin kaa lomal ja nyt ne sanoo, et ne on ajanu alkoholin vaikiutuksen alasena jne. Niitä ei koskaa ees pysäytetty siä! Outoo, tosi outoo.

Mul on enää viikko! Maanantaina oli eka tentti, oli ihan jees, tosin ne tietää, et en lukenu yhtä kirjaa, ku tsekkas pikkukysymyksil, tosi tyhmää. Mut esseet sain kirjotettuu tarpeeks pitkiks ja osasin ne asiat. :D Huomen toinen tentti, en tiiä mitä voi kysyy... Mut jotain tuun kirjottamaan huomen. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti