keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Vika tentti ohi! XD

vika tentti on ohi ja oisin saanu samal kokeel kak kurssii läpästyy, mut sanoin, et en oo käyny toisel, joten anna vain toiseen. :P Vähä liian kiltti ope. Samoin se jätti mut yksin sen huoneeseen, joka on täys aiheeseen liittyvii kirjoja sekä mun kassi täys tietoja, mut en luntannu! Tiesin asiat muutenki. :P Kysymyksenä simppelisti negritude. Ihan pieni aihe yhelle esseelle. ;)

Tänään pitäis lopulta viiä Maren syömää, ku luvattii Riken kaa sen synttärinä. Ja nyt MAren kuttu Evanki enkä tajuu et miks se aina haluu lisää ihmisii... Mut iha sama. Ongelmana mul on y lahjat, ku ne riittää periaattees, jos jätän joko pari poikaa ilman tai sit Evan ilman... Mmh. Aattelin jättää evan ilman, ku en oo tuntenu sitä niin kauaa ja ku se muuttaa täältä iha kohta Barcelonaan, ni sil on aika paljon varmaa jo tavaraa. Mut jos Maren kuttuu sen joka puolelle meijän mukaan, en pysty antaa muille lahjoja. Argh. Tai sit lähetän yhelle viä perästä jotain. En tiiä! Muutenki vaikee antaa pojille jotain, jos ne ei oo homoi.. :P Vähä pöntön tuntusta antaa joku hirvipehmis Robertille ja Raffaelelle. Mut no, enpä ehkä nää niitä enää ni mitä välii.

Sunnuntaina ois ny suunnitelmis illallinen kavereitten kaa. Nyt on sit vaa kuttuminen, Claire sitä ehotti ja sano, et vois kuttuu muutki, eli carlosin, marenin, riken jne... vähä outoo, koska claire ei kauheesti tunne näit... Mut iha sama se mulle. Mut jos Eva tulee, on ongelmii lahjojen suhteen. :P No jaa. Iha sama!

Sit ois viä tuliaiset ostamatta, botaninen puutarha ja teknologinen museo käymättä. Kaipa se tästä. Ai nii, ja joulukoristeet tää on kyl huippuja! Kattokaa vaikka facest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti